Milica Pavlović pokazala lice bez šminke, fanovi u šoku (FOTO)

DSC02407

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je ovog leta radila punom parom i bila je gotovo nezaustavljiva odmah nakon što je u junu mesecu objavila svoj peti studijski album „Lav“, budući da je u okviru letnje turneje održala oko pedesetak nastupa i koncerata.

Sem pomenutih nastupa, na kojima je u njenim hitovima poput pesama „Provereno“, „Šećeru“, „Posesivna Bivša“, „Mogla Sam“, „Boginja“, „Kučketina“, „Lav“ i mnogih drugih uživalo na više desetina hiljada ljudi, Milica je sa svojim timom počela i sa radom na svom prvom solističkom koncertu u Beogradu koji je zakazan za 23. decembar u „Štark Areni“.

Budući da je zatrpana brojnim obavezama Pavlovićeva je za odmor uspela da ugrabi samo nekoliko dana, pa je sa svojom višegodišnjom prijateljicom Kristinom Perić otputovala u Portugaliju.

Ako je suditi po društvenim mrežama, gde je Milica takođe veoma aktivna, njih dve su otišle na aktivnim odmor, pa su tako u svega par dana obišle nekoliko gradova pomenute zemlje.

372940485 813449760326538 1471880958140278840 n

Izgleda da Milici prija ilegala, budući da je za ovaj mini odmor odabrala zemlju u kojoj je neće prepoznati na svakom koraku, pa je odlučila da uživa u obilasku znamenitosti i čuvenih lokacija Portugalije, a sigurno i da joj prija da može da se malo opusti i da se ponaša kao regularni turista.

No, da i ovaj odmor ne može da prođe bez posla, potvrđuje i njen poslednji story na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Milica je na svom storyju objavila fotografiju i kratko poručila svojim vernim fanovima da ih već za nekoliko dana očekuje veliko iznenađenje.

– Kao što vidite ipak sam našla par dana za mali predah i da malo promislim i nakupim energije za sve što me čeka čim se vratim… Za početak, lepa iznenađenja kreću već za par dana – poručila je seksi senjorita.

Pored najave iznenađenja, što je veoma obradovalo njene fanove, nije im promaklo ni to da je Milica objavila fotografiju na kojoj nema trunke šminke, pa je na društvenim mrežama dobila komplimente da je lepo videti zvezdu bez šminke, da je lepa kao anđeo i da ima sreću pa ne mora ni da se šminka pred svako pojavljivanje pred kamerama.

BONUS VIDEO: Svadba Darka Lazića

PROČITAJTE I:

(Blic)

Foto: F. Pavlović/Instagram,
Autor: A.M.