Login/Registracija

Milica Pavlović besna kao ris, hitno se oglasila na mrežama: „Odakle vam želja da nekoga ismevate“ (FOTO)

Milica Pavlovic

Danima unazad polemiše se i komentariše o napadima na javne ličnosti tokom njihovog nastupa na festivalu „Belgrade Music Week“.

Na ovu temu, oglašavaju se mnoge poznate ličnosti i javno istupaju sa svojim stavom na ovu temu, a to su uradili i sami pevači i pevačice koje je ovaj nemili događaj zadesio, među kojima su Mihajlo Veruović Vojaž, Anđela Ignjatović Breskvici, Emi Radujko.

DSC02407

Potrebu da istupi i stane u podršku svojim kolegama imala je upravo i folk pevačica, Milica Pavlović, koja je na društvenoj mreži instagram iznela svoj stav o ovoj situaciji.

– Uz vas i sve izvođače koji su doživeli sličnu ili istu situaciju na festivalu (ili na nekom nastupu) glasno i uz komentar: Nije ovo slika naše zemlje! Ima mnogo dobre dece.Ali za pojednice mora da postoji kazna za ovakve postupke! Da više nikome ne padne na pamet da pomisli da može pevača (koji je inače tu zbog publike), za koga je platio kartu, stao u red da gleda i sluša njegov nastup, gađa (ovo i u samoj rečenici zvuči nerealno)! Jeste zato došli – počela je ona i dodala:

– Zarad viralnog klipa na društvenim mrežama? Mislite da ste ponizili nekoga? Niste lepi moji…Vi ste poniženje. Odakle vam ta želja da nekoga ismevate i poželite da ga povredite?! Šta da ste nekome izbili oko?! Evo pitam? Je l’ dobaci vaš mozak dotle? P.S. Ovo se odnosi isključivo na razmaženu, nevaspitanu omladinu koja je izgubila kompas. Tužno mi je iskreno kad ovo gledam.Loše mi je. Probudite se!

3510070 screenshot 606 ff

Podsetimo, Milica je pre nekoliko dana organizovala promociju novog albuma, a pred našim kamerama je priznala da joj je jedna pesma posebno važna.

-Tražila sam u susret Areni od Miloša Roganovića da mi napravi jednu veliku koncertnu pesmu, emotivnu, i ta je zaista velikai komncertna. Ali sebe pronalazim u „Lavu“ definitivno. Ja uživam dok pevam „Ja digla sam ti cenu, kretenu. Obezbedila te zauvek, ispala sam frajer u svemu, ispala sam čovek“ –rekla je ona nedavno za Grand.

Bonus video – promocija albuma Milice Pavlović.

Foto: Z.K.Munja/Filip.P,
Autor: A.M