Login/Registracija

Darko Filipović nakon razvoda uradio estetski zahvat: Pevač se posle ženine prevare posvetio izgledu, a evo sa kim provodi vreme (FOTO)

filipovic darko

Pevač Darko Filipović razveo se od supruge Jasmine nakon 12 godina braka zbog njenog neverstva.

Naime, folkera je bivša supruga prevarila sa njegovim prijateljem, a ona je potvrdila da je došlo do kraha.

Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog ćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka – rekla je Jasmina za Informer.

darko filipovic 1

Nakon što su stavili tačku na svoj odnos, pevač se posvetio sebi i njihovom detetu. On je nedavno odlučio da poradi i na svom izgledu, pa je otišao na presađivanje kose, za šta je izdvojio od 1.000 do 2.000 evra, kako se kreću cene za ovu korekciju.

Na njegovim fotografijama od ranije i trenutne jasno se vidi kako je pevač počeo da ćelavi, te se primeti na kojim mestima je presadio kosu.

Ne znam šta bi trebalo da kažem na sve ono što je ona izjavila, osim da, ako je već davala izjavu, trebalo je da kaže istinu, a ne da priča ono što njoj odgovara – rekao je Darko, pa nastavio:

Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote – dodao je Filipović, pa se obratio bivšoj za kraj:

Želim joj sve najbolje – izjavio je pevač.

Foto: Instagram/Printscreen/darkofilipovicofficial,
Autor: Blic/I.G.