Login/Registracija

Mikica Bojanić PRIZNAO: „Otac me je savetovao i učio, a sad me pustio…“ (VIDEO)

Nakon desetogodišnje diskografske pauze i života u Kanadi, Mikica Bojanić rešio je da preokrene svoj život i vrati se staroj ljubavi- muzici. Na velika vrata estradne scene vratio se sa dve obrade predivnih numera njegovog oca Miloša Bojanića, za čiji aranžman je zadužen kum Siniša Tufegdžić.

–  Ja sam prezadovoljan, ali priznajem čitamo komentare na Jutjubu i onda moram kuma da smirujem, jer je normalno da recimo od šezdeset komentara dva budu negativna i loša. Ne mogu svi da vole to što mi radimo. Međutim, kum ne voli negativne komentare, on se nervira (smeh)- objasnio nam je Bojanić, ali kum se pobunio i objasnio nam kako zapravo stoje stvari.

568bf7ccf29bf231b3a1baa86996cd21f4ab6db7

– Nije tačno, volim ja negativne komentare, ali ako dolaze od nekoga ko je kvalitetan ili od kolege koji se ne krije iza lažnog profila. Strašno me iritira kada takav komentar napiše neko ko nema veze sa muzikom i kada prave profile da bi pljuvali nekoga. Ma i Mikicu iritira to, samo što on neće za razliku od mene da prizna. Uvek mu kažem ovo je neki lažnjak, tvoj komšija (smeh)- rekao je Siniša za Grand Online.

82e974dc113ea8edac5922836e8425cd85d34dd6

Bitno je da čestitke stižu u velikom broju od kolega i saradnika, ali ipak sve zanima mišljenje Miloša Bojanića.

– Otac nije imao nikakve zamerke, a to će vam on i potvrditi kada ga budete videli, najbolje da on kaže to na svoj način. Na početku moje karijere me je učio i savetovao, a što on kaže, sada sam odrastao i treba sam da radim, ali naravo da ga često nazovem i pitam, volim da se konsultujem sa njim. Uvek mi da dobar savet!- priznao nam je pevač.

c02ec049d601d586bda532c3ed07232735754a10

A kakvi su planovi za dalje i da li će Mikica da nastavi punim gasom saznajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen YouTube,
Autor: J. Jović