Login/Registracija

Mihajlo Šaulić OTKAZAO SVADBU? Evo šta je PRAVA ISTINA!

Sin legendarnog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo i njegova devojka Marina Velimirović sledeće godine postaće roditelji, te su zbog toga požurili sa pripremama za venčanje.

Kao bomba u domaćim medijima odjeknula je vest da je par odlučio da otkaže svadbu koja je planirana za jesen, što je sve šokiralo.

Kako navode, zbog Marinine trudnoće i pandemije korona virusa koji je ponovo u jeku mladenci su porodicama saopštili da svadbe neće biti.

Međutim, izvor blizak portalu Grand Online demantovao je ove navode, tvrdeći da je sve u redu i da se gala veselje koje je planirano za jesen nije otkazalo.

– Niko ne zna odakle je ta informacija krenula ali moram da kažem da svakao nije tačna. Porodica Šaulić se uveliko priprema za veselje i raduje se svadbi, a pogotovo danu kada će se Mihajlo i njegova izabranica ostvariti u ulozi roditelja. Za sada u porodici Šaulić normalno teku pripreme za najradonsiji dan i svi imaju neko svoje zaduženje koja sa puno ljubavi obavljaju. Svi su se uključili kako bi budućim mladencima olakšali i kako bi ih što manje izlagali stresu s obzirom na to da je Marina u četvrtom mesecu trudnoće- tvrdi izvor blizak našem portalu.

Inače, Mihajlo i njegova draga koja je trenutno u blagoslovenom stanju borave u Švajcarskoj čekajući svoj dan kada će se veseliti sa porodicom i prijateljima.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović