Login/Registracija

Mia OTKRILA TAJNU USPEŠNOG BRAKA, pa priznala: „Da ne radimo zajedno bio bi PROBLEM“

Mia Borisavljević važi za jednu od najangažovanijih pevačica na javnoj sceni koja je podjednako uspešna u muzici, ali i svom privatnom biznisu koji je nedavno započela sa suprugom Bojanom.

– Dobra organizacija u životu je pola uspeha, ja sam recimo odrasla sa bakom koja je bukvalno bila vojnik. Nisam mogla da zamislim da ne ustanem ujutru da ne namestim krevet, ne uradim domaći i ne izvedem pse. Imala sam disciplinu po satnici od ujutru do uveče i to je nešto što je meni pomoglo da uvek imam organizaciju i u glavi i u praksi. Samo sa takvim stavom može kroz život da se postigne mnogo toga- rekla je pevačica, te dodala da ne bi sve bilo tako bajno da nema podršku porodice, posebno svog dragog sa kojim se bukvalno ne razdvaja.

– Bojan i ja nastupamo zajedno, on mi piše pesme, ali smo zajedno i u drugom biznisu koji smo pokrenuli. Da nije tako verovatno se ne bismo ni viđali ni sretali i onda bi tu bio problem- iskrena je Mia.

Iako je muzika njena ljubav od malih nogu, Mia je oduvek volela sport bez koga bukvalno ne može, što njena izvajana figura i pokazuje. 

– Stvarno nikada ne bih volela da dođem u situaciju da moram da biram između muzike i sporta. Mislim da će se same stvari iskristalisati vremenom, za šta imam vremena, a za šta nemam, šta će da me čini nervoznom. Jednostavno ću osetiti šta me čini srećnom, a šta manje, mada bih ja volela do kraja života da mogu da se bavim i muzikom i sportom, ali ovim tempom ako se nastavi nešto će morati da trpi- zaključila je.

POGLEDAJTE I

NIJE LAKO Mia progovorila o ljubavi i karijeri: „Prebukiran mi je život, Bojan se štedi“

Voditelj OTKRIO kako je pevačica maznula Zvezdu Granda: „ISKUSNO“, ona sve PRIZNALA

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović