Login/Registracija

Mia otkrila da je bila STROGO VASPITAVANA: “Samo vikendima sam bila kući sa roditeljima“

Pevačica Mia Borisavljević dobar deo svog života provela je u rodnom Valjevu i kako kaže imala lepo detinjstvo.

S obzirom da je u pitanju manji grad, sve što joj je trebalo mogla je da obavi pešaka, a najveću sreću je imala što su joj baka i deka živeli na samo jedan kilometar od porodične kuće.

– Mene su više vaspitavali baka i deka nego roditelji. Roditelji su radili i tokom cele nedelje bismo sestra i ja bila kod bake i deke, dok bismo samo vikendom išle kući kod mame i tate.


Detinjstvo najviše pamti po vojničkoj disciplini koja je vladala u bakinoj kući. Međutim, Mia je otkrila da iza bakinog čvrstog stava i strogog vaspitanja stoji tužna priča- Moja baka je bila dete bez roditelja i odrastala je u internatu, zato je i imala tu strogu disciplinu. Bila nam je strah i trepet, jer ona kad lupi šakom o sto to je bio kraj- ispričala je pevačica.

U bakinoj kući morao je da se zna red, te se odmah po ustajanju raspremao krevet, slagale su se stvari i sve vraćalo na svoje mesto. Kako je baka bila učiteljica po zanimanju, jednu stvar nije nikako mogla da dozvoli za svoje unuke- Učilo se pisanje, čitanje, ma sve. Nisam smela da krenem u prvi razred a da ne znam te stvari. Tako sam bila u školi prvi đak koji je dobio člansku kartu biblioteke– rekla je Borisavljevićeva u emisiji “Realna priča“.

POGLEDAJTE I:

Mia Borisavljević „NE ROBUJEM markama i modnim trendovima“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac