Login/Registracija

„Mi smo roditelji, nismo gospodari“, Aca Ilić progovorio o roditeljstvu i otkrio šta je najveći problem

Nedavno je u medijima kao bomba odjeknula vest da se naslednik Bilje Jevtić i Ace Ilića ženi, međutim estradni par je vest oštro demantovao.

-To nije istina, ali sin živi svoj život. Mi jesmo roditelji, ali nismo gospodari. On nek završi prvo svoju školu, sve neka ide sovcjim tokom, prema tome nema razloga za žurbom- rekao je Aca.

Bilja i Aca poznati su kao jedan od najskladnijih parova koji svoju ljubav i poštovanje uspešno neguje već godinama, a te vrednosti su se trudili da prenesu i na sina Ivana, mada Ilić ne krije da je često popustljiv prema mezimcu.

-Mislim da sam mnogo popustiljiviji jer su sada mnogo drugačija vremena, ali i vaspitavanja dece u odnosu na ranije. Moja generacija i ja smo svi spartanski vaspitavani, a danas smo svedoci vremena i prava i stvarno moramo da damo deci njhova prava. Treba samostalno da donose odluke, da rade ono što oni hoće, a mi smo tu u drugom planu da malo potpomognemo. Takva su vremena danas, ali ja imam sreću što je on jako dobar dečko. Veoma voli Bilju i mene i uvek se konsultuje s nama ako treba da donese neku životnu odluku koja je važna za njega- otkrio je pevač.

Oni su nekoliko puta u javnosti govorili da je njihov sin Ivan izuzetno muzikalan i da je nasledio talenat od roditelja, pa su nam otkrili da li će se njihov naslednik možda pojaviti uskoro u takmičenju „Zvezde Granda“.

On je sada u onim godinama kada je spoznao kvalitet i sada samo sluša one prave pesme od pravih izvođača. Možda se pojavi i u „Zvezdama Granda“, ali prvo da završi faultet, mi ćemo ga svakako podržati – rekao je Aca.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović