Login/Registracija

Mesi, neće da ti škodi! Slavko Štimac priznao da se srami zbog scena sa Jagodinkom Simonović

Poznati glumac Slavko Štimac komentarisao je čuvenu scenu iz filma „Varljivo leto“ i priznao da i dalje oseća neprijatnost jer ga publika pamti po sceni sa pekarkom Jagodinkom Simonović.


Publika i danas ovaj film gleda sa oduševljenjem i uz mnogo smeha, a Štimac je sada ogolio dušu i progovorio o detaljima o kojima je do sada nije pričao u javnosti.

Film u stvari govori o studentskim demonstracijama iz ’68. Pitao bih te ja kada bi te deset hiljada puta pitali za “Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi”. Kad god me sretnu, “Eee, Jagodinka!”. Na neki način mi je neprijatno što se taj film pamti po toj sceni – rekao je glumac jednom prilikom.

Jedna od najupamćenijih delova iz filma je upravo „Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi“ u kojoj hvata za grudi lepu pekarku Jagodinku Simonović. Ova scena je jedna od najpoznatijih iz srpske kinematografije, a malo njih zna da se glumac iste veoma stideo.

– Sve te ljubavne scene mi uopšte ne prijaju, ne volim da ih snimam i to nema nikakve veze od izbora partnerki u filmu ili seriji u kojima glumim. Jednostavno, kada nema neke hemije, nema potrebe za takvim scenama – započeo je.

Konkretno, ta scena sa Jagodinkom ispala je onako kako sam i očekivao. To je očigledno ono što sve najviše i zanima. Mene lično je bilo sramota da sebe kasnije gledam u toj sceni, ali to je gluma, na to se naviknete kroz vreme – rekao je Štimac kroz smeh za Blic.

Foto: Youtube/Printscreen,
Autor: Ines Grk