Login/Registracija

Katarina Radivojević progovorila o estetskim intervencijama Lepa glumica otkrila tajnu savršenog izgleda u petoj deceniji

Katarina Radivojević važi za jednu od najlepših srpskih glumica, a mnogi se već dugo pitaju da li se ikada podvrgla nekim korekcijama s obzirom da što je starija, izgleda sve bolje.

Glumica je naglasila da joj je fizički izgled svakako pomogao u karijeri i da bi sve osobe koje se bave javnim poslom trebalo da izgledaju negovano – sa tom granicom da „izgledaju dobro za svoje godine, a ne deset ili petnaest mlađe“.

Iako ne voli da priča o privatnom životu, Katarina je ovom prilikom priznala da nema ništa protiv estetskih korekcija, i otkrila šta je korigovala na sebi.

– Ja sam tip koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje… Ne bih da se hvalim, ali ja sam i celog života vežbala. To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu – započela je Katarina.

Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje – bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. Doktor mi tada kaže: ‘Krenula je bora’. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam – rekla je glumica za Kurir.

Istakla je da se rodila sa punijim usnama, iako su mediji često spekulisali da ih je povećavala, kao i sa velikim očima, te jakom vilicom i jagodicama.

– Nije bilo potrebe da nešto menjam. Razumem devojke kojima intervencije daju samopuzdanje, ali to bi trebalo da se uradi sa merom i ne bi trebalo preterivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga menjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom. Kada biste videli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna. On je ostario ali i dalje ima ta usta – napomenula je umetnica.

Katarina ne krije da se operacija i agresivnih intervencija jako boji, posebno na licu.

 Mnogo se bojim operacija i agresivnijih intervencija, jer je meni lice alat za rad. Imam spuštene kapke i rekli su mi da ću u jednom trenutku morati da uradim podizanje. Sve moje prijateljice su radile botoks koliko i ja. Njihove savete slušam i obično ih pustim da nešto urade prve pa da vidim kako to izgleda – izjavila je glumica kroz osmeh.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: Ines Grk