Login/Registracija

„Meni je svaki dan neizvesnost“ Potopljen splav Vesne De Vinče, ona kao samurajka spasava živu glavu a evo šta uvek ima sa sobom (VIDEO)

Novinarka i vlasnica kompanije „Mis Ju“ Vesna De Vinča punih 16. godina živi u svojoj kućici na vodi i spremna je na sve vremenske nepogode. Međutim, kada je želela da krene na jedan modni događaj, bila je zarobljena, a voda joj je bila do kolena.


Vesna se spremila i krenula na jedan modni događaj, ali kako je otvorila vrata svoje kuće na vodi, sve je bilo poplavljeno. Brzo je sve pozatvarala, a kako bi izašla na obalu morala je da se vere po metalnoj ogradi. Komšije su je snimile, pa je Vesna postavila snimak uz objašnjenje kako se ponaša u ovakvim situacija.

-Meni je svaki dan neizvesnost. Odnosno moj izlazak u civilizaciju! Prilagođavanje je majka opstanka dragi ljudi! Ovih dana sa osmehom tako živim. Možda ću i čamcem morati na spavanje. Desilo mi se dva puta. Nosim i peškirče ako upadnem u vodu, kao i preobuku za ne daj Bože – rekla je Vesna i sebe nazvala pravim Spartancem.

Potom je Vesna jednostavno morala da udeli sebi kompliment.

-Spartanac, to mi je životni princip! Juče sam krenula skockana na reviju Bate Spasojevića. Spremna usput i za partizansko ratovanje. Prava sam samurajka koja je sve prepreke pretrčala, odnosno preletela – rekla je Vesna.

Svoju spretnost Vesna duguje i posebnom režimu ishrane, a ranije je u emisiji “Grand magazin“ otkrila sistem detoksikacije koji praktikuje godinama, zbog bolesti štitne žlezde, a reč je o gladovanju:

– Završila sam gladovanje od 42 dana. To sam počela tako što sam pročitala knjigu jednog doktora koji je ovim sistemom izlečio preko 50 hiljada ljudi- ispričala je Vesna jednom prilikom, i objasnila da je ovaj izbor napravila jer nije želela na operaciju, niti da pije lekove.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić