Login/Registracija

Medeni mesec ima mnogo hitova, a evo koji je NJIMA najdraži

Ako postoji neki bend bez čijh pesama nijedno slavlje ne može da prođe, onda je to zasigurno „Medeni mesec“.

Pomenuti muzički sastav već 26 godina uspešno sarađuje i ostvaruje sjajne rezultate, a hitovi poput  „Niz Moravu vetar duva“, „Đavolica“, „Ivana“, glavni su sastav svakog repertoara.

I mada su se neki članovi benda promenili, imali smo priliku da razgovaramo sa jednim od osnivača pomenutog sastava, Duletom, koji je za Grand Online podelio koji su hitovi njima najdraži.

– Teško pitanje. Posle punih 26 godina i oko sto pesama koje smo snimili, vrlo je problematično pomenuti jednu pesmu i šta je to što je najdraže. I mada je naša lična karta „Uz Moravu vetar duva“, meni lično nešto draža pesma je „Ej živote filmadžijo“ – istakao je Dule i dodao da su im jednom prilikom rekli da je ova pesma kao stvorena za Kusturičin film. 

Medeni mesec je u aprilu promovisao i svoj novi hit „Moje luče“, a kako kaže frontmen grupe, iako je izašla u sred vanrednog stanja, predviđa joj lepu budućnost i očekuje da će i ona, poput ostalih, steći veliku popularnost.

– Pesma „Uz Moravu vetar duva“ izbačena je mesec dana pred bombardovanje pa se i te kako probila i postala neviđeni hit, te smatram da će i ova pronaći svoj put jer za dobru pesmu ne postoje ozbiljne prepreke – navodi on.

Imajući u vidu da se dosta pevača promenilo u bendu kroz godine, interesovalo nas je kako su zadovoljni poslednjim pevačem, za kog su članovi benda imali samo reči hvale. 

Ceo intervju pogledajte OVDE:


……


Foto: Grand Online,
Autor: K. Stanković