Marijana Mićić OTKRILA sa kojim STRAHOM se suočila tokom trudnoće, pa priznala: „NIKO NAM NE POMAŽE“

Glumica i voditeljka Marijana Mićić nedavno se ostvarila u ulozi majke i na svet donela devojčicu Anu. Sudeći po njenom osmehu majčinstvo joj izuzetno prija, te kako kaže ništa joj ne pada teško.

– Ništa mi ne pada teško, još uvek, još uvek je sve pod kontrolom. Beba mi je mnogo dobra, spava od deset do deset, stvarno imamo sreće. Budimo se oko pet, šest da jede, ali imamo sa našom bebom stvarno srećom. Niko nam ne pomaže, mi sve možemo super, u stvari ja sve mogu sama. Miloš radi, ja ne radim, ali kada treba nešto da se obavi ili da se prošetam sa drugaricama, imamo devojku koja čuva, to je zdravo i za mene, i za bebu– istakla je Marijana.

dc8c252d07e5cc7628ff0d560eedf05c9030c689

Većina trudnica susreće se sa brojnim strahovima, a to nije bilo strano ni Marijani koja ima samo jednu želju kada je reč o odrastanju male Ane.

– Ona nema osobine, ona samo jede i spava, dakle tatine, Miloš samo jede i spava. Iskreno da ti kažem, bila sam trudna i porađala se u vreme korone, i verovatno da nije bilo korone, imala bih milion drugih strahova, ali korona mi je bila najveći strah. Ja kada razmišljam, ja bih najviše volela da mi dete odrasta na selu, bez telefona, musava i kaljava, ali to je teško izvodljivo-  iskrena je bila glumica sa kojom smo imali prilike da razgovaramo tokom otvaranja jedne prodavnice sa opremom za bebe.

f90d5171d07470ec7b9ee2bdca33a8510a70f11e

Iako mnoge mame nekontrolisano kupuju krpice za bebe koje to veoma brzo prerastu, glumica je rešila da bude skromna.

– Sreća, stvarno imam kontrolu da ne kupujem manično mnogo, toliko smo dobili stvari, malo je to, ali opet nije stigla sve da obuče. Poslušala sam mame koje su to prošle i ne gomilam – priznala je te otkrila kada planira povratak na posao.

– Ne planiram da se vratim na posao jer mi je toliko dobro (smeh). Pre jeseni svakako ne, nema potrebe, taman ide i letnja pauza- rekla je.

da9ff6fc6087ebf3b2ac75ff85e9d64284610cf7

Foto: J. Jović/ Instagram,
Autor: J. Jović