Marija Ramadanovski SNIMA ALBUM SA DŽEJEVIM PESMAMA? „To je tako skrojeno“

Džej Ramadanovski ostavio je neizbrisiv trag u našoj muzici, a njegovi hitovi ustisnuti su duboko u našoj diskografiji i sugurno će ih slušati mnoge generacije koja dolaze.

1251419daf8ae51925d5333ab1fb26a0f36e8933

Osim muzike, on je važio i za velikog čoveka koji je uživao poštovanje gotovo svih kolega sa estrade, a njegova porodica i dalje ne može da se pomiri sa gubitkom voljenog oca i supruga.

Svoju ljubav prema muzici preneo je i na svoju ćerku Mariju koja iako se nekoliko godina bavila poslom za koji se školovala, odlučila da krene očevim stopama.

– Radila sam četiri godine kao scenski masker i vlasuljar. Nakon volonterskog rada u Narodnom porzorištu, radila sam na nekoliko poznatih serija i nije bio lak posao, ali muzika je moja najveća ljubav i to je ipak preovladalo- priznaje pevačica.

abb38e4cf24d2661f0981c66403aef686dfacad9

S obzirom da je odlučila da posluša svoje srce i krene putem muzike, mnogi spekulišu da će upravo ona snimiti i album sa Džejevim hitovima u svom izvođenju, što se njoj čini kao lepa ideja.

– Kada bih dobila dozvole, što da ne, mada to su pesme koje ne treba dirati. Iako sam ja njegova ćerka mislim da to niko ne može da izvede i otpeva kao on i da to treba da se čuva tako kako jeste skrojeno i ne treba čačkati- iskrena je ona.

3b0afce0219c8ecb007737f3f0aebfbcf744014d

Nedavno je objavila pesmu pod nazivom „Od kad nisi ti kraj mene“ posvećenu upravo svom ocu koja je izazvala lavinu emocija kod slušalaca.

– To je posveta mom ocu i nadam se da ću nastaviti dalje da radim, ako bih bila bar jednu trećinu svog oca bila ih presrećna. Ne očekujem previše iako je on moj otac, ona je neka druga priča- kaže Marija.

Foto: Printscreen,
Autor: S. Čumić