Login/Registracija

Marija Mikić donela drastičnu odluku pred porođaj: „Uopšte nije lako“

Instagram/wwwmarijamikiccom

Vrlo brzo nakon što se prvi put ostvarila u ulozi majke, Marija Mikić ostala je ponovo u drugom stanju, a dolazak naslednika čeka se velikim nestrpljenjem. Kako se porođaj približio, pevačica ne krije da je pomalo nevozna i napeta, te je pratiocima na drušvenim mrežama otkrila da je pronašla način da smiri svoju vrcavu energiju.

Instagram/wwwmarijamikiccom

Ni sama nije verovala da će ikada probati da uživa u jogi, ali desilo se i to u devetom mesecu trudnoće.

-Da mi je neko pričao da će nervozi od žene koja nema sekund mira prijati da radim jogu pred porođaj ne bih verovala. Videla gospođa kod neke devojke na Instagramu i ko veli „Ajde da probam i ja“. I stvarno prija i uopšte nije lasko (smeh)- objasnila je Marija.

Instagram/wwwmarijamikiccom

Pevačica je objavila i set predivnih fotografija na kojima je pokazala kako vežba u dvorištu nove kuće koju je nedavno pazarila sa dugogodišnjim izabranikom Jovanom.

Bračni par stvorio je pravi raj za sebe i svoju decu, a Marija je priznala da joj se kupovinom luskuzne nekretnine ostvario jedan od najvećih snova.

-Četvrti april. Naš dom. Snovi se ostvaruju. Volim te Jovane- poručila je presrećna Marija koja uživa u svakom momentu opremanja novog doma.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović