Login/Registracija

Maja Marijana: „Svi muškarci su bili MANIPULATORI, više ne želim PARAZITE“ (VIDEO)

Estradna scena zahteva česte promene i eksperimentisanje sa imidžom, te je i pevačica Maja Marijana rešila da napravi malo osveženje i svoju dugu kosu skrati na paž. 


Kako je nova frizura dala potpuno novi look, neki kažu i da se podmladila, zanimalo nas je da li joj muškarci sada više prilaze. 

– Ja uopšte ne primećujem muškarce, bavim se sobom, a njih sam stavila po strani na neki period u dalekoj budućnosti. Svi su bili manipulatori, pogotovo oni koji žive od tuđeg rada i koji žele da budu paraziti. Ja sam to počela da proučavam, prvo na svojoj koži, a onda sam uzela i razna štiva da vidim kako izbeći sve to- istakla je Maja.


Nedavno se našla u neprijatnoj situaciji kada je u svom automibilu pronašla uređaj za praćenje, zbog čega je alarmirala i policiju, a za Grand Online osvrnula se na ovaj nemili dođajaj.  

– Sigurna sam da svi vi znate ko je. Namerno neću da izgovaram njegovo ime, jer je po drugi put to uradio ne bi li proverio gde ja idem, u koje institucije, s obzirom da sam podnela tužbu zarad zajedničkih nekretnina koje smo zajedno stekli. Jako sam ljuta i ogorčena jer u našoj sigurnoj državi neko može tek tako da vam postavi uređaj i da za to ne odgovara – rekla je pevačica i otkrila kakav je odgovor dobila u policiji., što možete da pogledate u videu. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić/J. Jović