Maja Berović besna nakon optužbi da krije veru: „Srpkinja sam, krstiću sina u Hramu“

IMG 1272
instagram/mayaberovicofficial

Pevačicu Maju Berović godinama optužuju da laže kada govori o svom pravom imenu, te da se zapravo zove Maida, kao i da ne želi da prizna da potiče iz muslimanke porodice.

Berovićeva je svojevremeno demantovala ove navode na društvenim mrežama, kada se obratila svima navodeći da nema razloga da laže o tome, te da je njeno pravo ime Maja.

Posle dosta nagađanja, pojasnila i koje je veroispovesti, te je otkrila da se venčala na prelepom grčkom ostrvu Rodos zbog pravoslavne crkve na njemu, koja im je omogućavala da ostvare ono što su ona i sadašnji suprug zamislili.

maja ber
instagram/mayaberovicofficial

-Moje venčanje nije bilo baš tako kako kažu „tajno“. Nisam ja ni od koga išta krila, jednostavno eto nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem. Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali eto želju da se venčamo u pravoslavnoj crkviistakla je tada gostujući u jednoj emisiji.

IMG 1270
instagram/mayaberovicofficial

Takođe, Berovićeva je svojevremeno i istakla svoju nacionalnu pripadnost.

-Ja sam Srpkinja i ponosim se time! Moje jedino i pravo ime je Maja – rekla je ona.

IMG 1269
instagram/mayaberovicofficial

Pevačica Maja Berović pre tri godine sa suprugom Alenom dobila je sina Lava, kojeg će krstiti 23. juna.

Maja i Alen će sina krstiti u Hramu Svetog Save na Vračaru, a gala proslavu će upriličiti u jednom prestižnom hotelu.

-Sve je polako u priremi, i kao što je već pozanto Maja i Alen su veliki detaljisti zbog čega ništa ne prepuštaju slučaju. Prosto su se složili da žele sina da krste sada i brzo odlučili gde će se ta divna ceremonija da se desi – rekao je izvor blizak pevačici za „Telegraf“.

IMG 1271
instagram/mayaberovicofficial

Pevačica je nedavno progovorila i o proslavljanju najradosnijeg hrišćanskog praznika.

-Ljudi, ja sam pravoslavka! Ne znam zašto je mnogima čudno što slavim pravoslavni Vaskrs. Alen i ja smo ranije praznik provodili sa našim najmilijima u Bosni, a ove godine ga dočekujemo u Gracu u Austriji. Prethodnih godinama farbala sam jaja sa mamom, a sada ću sve sama da završim. Sigurna sam da će jaja biti savršena. Na Veliki petak postimo, a potom u nedelju dočekujemo Vaskrs – pričala je Maja.

BONUS VIDEO: Maja Berović: „Nisam to očekivala od Mire Škorić“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram / mayaberovicofficial,
Autor: K.Marković / Novosti