Login/Registracija

Luna Đogani spemna za porođaj, pokazala do detalja šta nosi u bolnicu, pratioci razneženi: „Srećno“ (VIDEO)

eacead9c4cd2ead78ad6b34de8bb0dbde2fa4c4e

Luna Đogani broji sitno do porođaja kada će na svet doneti još jednu devojčicu kojoj se neizmerno raduje, a sada je pokazala i kako se sprema za odlazak u bolnicu.

Lepa plavuša ne krije sreću što će njena porodična idila uskoro biti bogatija za još jednu članicu koju će nazvati Lana, o čemu je govorila u svojoj poslednjoj objavi na društvenim mrežama.

jiw

Ovo mi je poslednji dan kod kuće! Spremila sam se za odlazak u porodilište ovo mi je drugi put, pa znam malo bolje šta treba – kazala je Luna Đogani na snimku.

Vlažne maramice, garderoba, toalet papir, neseseri sa neophodnim detaljima, sve ovo smo mogli da vidimo u klipu poznate jutjuberke, dok su je fanovi podržali u komentarima i istakli kako jedva čekaju da upoznaju Lanu.

@lunadjomi

Pakovanje za porodilište Torba:mummy_backpack Nisam snimila uopšte deo lične higijene i bebine stvari, sluđena sam, razumite me🤷‍♀️🤰🥹❤️ #hospital #bag

♬ original sound – LunaDjoMi

Podsetimo, Luna i Marko su sudbonosno „da” izgovorili u maju 2021. godine, a iz njihove ljubavi se rodila ćerka Mia, a sada stiže još jedna članica.

-Prirodan termin je 12. oktobra, na rođendan mog tate, ali pošto ne mogu prirodno, moram na carski, onda će verovatno biti 5. ili 6. oktobra. Mia je za sada uzbuđena, svima priča da će dobiti sestru, videćemo da li će tako biti kad beba dođe – rekla je Luna tokom gostovanja u jednoj TV emisiji.

BONUS VIDEO: Ceca izdominirala pred snimanje nove emisije:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.