Login/Registracija

LUNA ĐOGANI OPERISANA: Evo šta je glavni razlog!

Ćerka popularne pevačice Anabele, Luna Đogani, operisana je u KBC Dr Dragiša Mišović zbog zbog promena na dojci koje su nedavno dijagnostikovane.

– Luna je danas u KBC Dr Dragiša Mišović operisala promenu na dojci. Bila je prvi pacijent na kojoj je izvršen operativni zahvat. Za intervenciju su bila zadužena dva doktora. Nakon operacije, njeno stanje je stabilno – ispričao je u toku jučerašnjeg dana izvor za „Srbiju Danas“.

Ovu informaciju potvrdio je i njen suprug Marko Miljlković koji se javno oglasio na društvenim mrežama.

– Istina je! Uskoro će se Luna oglasiti i objasniti zašto se operisala, uglavnom sve je proteklo u najboljem redu- poručio je Miljković.

Iako još uvek nije precizirano kakvu je tačno promenu na dojci imala Đoganijeva, od ranije je poznato da je i njena majka Anabela Atijas imala sličan problem u mladosti.

– Meni se to davno desilo, sa samo 20 godina. Operisana sam u Švedskoj 1995. godine. Imala sam tu sreću da čujem razgovor mojih prijateljica koje su pričale o pregledu, odnosno mamografiji. Slušala sam stariju prijateljicu koja je govorila tada da je samokontrola veoma važna i, eto, igrom slučaja meni je to ostalo u glavi, taj razgovor i jasno se sećam da trenutka kada sam napipala kvržicu na dojci. Tog petka sam se vraćala iz diskoteke, otišla da se tuširam i napipala kvržicu. U ponedeljak sam odmah otišla na pregled, urađena mi je biopsija i u roku od tri dana mi je zakazana operacija – ispričala je svojevremeno pevačica.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović