Da li je ovo najvrelije izdanje Ljupke Stević ikada? Fanovi zavide fotografu zbog prizora (FOTO)

ljupka stević bali
Ljupka Stević Bali / Instagram ljupkastevic

Pevačica Ljupka Stević vredno radi tokom čitave godine, a sada je rešila da sebi da malo oduška i odmori se na jednoj luksuznoj destinaciji.

Ljupka je otuputovala na Bali kako bi napunila baterije za predstojeće poslovne obaveze, a od prizora luksuznog rizorta u kojem uživa za sve pare bukvalno zastaje dah.

ljupka stević snima dronom
Printscreen Instagram ljupkastevic

Pevačica se po dolasku na luksuznu destinacijudestinaciju odmah razgolitila i pokazala čime raspolaže, a njene vrele fotografije izazvale su pometnju na društvenim mrežama.

ljupka stević ručak u bazenu
Instagram ljupkastevic

Ljupka Stević dronom zabeležila nestvarne kadrove

Ona je na odmor ponela i dron kojim je snimila terasu sa bazenom koju ima u svom luksuznom apartmanu, a niko nije očekivao da joj je tu zapravo i trpezarija!

Do Ljupke je naime plovio ajncer sa predivno aranžiranim glavnim jelom, a koloritne kadrove objavila je na svom Instagram nalogu.

https://www.instagram.com/p/C337MA9PtyO/

Pevačica je nakon dana provedenog u vodi odlučila da izađe na večeru i otkrila da sama provodi predivne noći na dalekoj destinaciji.

-Ako sami sebi niste najbolje društvo, ne znam ko jeste – poručila je Ljupka.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Ljupka Stević progovorila o bakšišu: „Iz kafane izlazim bez novca“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram/ljupkastevic,
Autor: A.Dačić