Ljuba Perućica prvi put sa sinom u šetnji, ponosna mama podelila najslađi trenutak (FOTO)

Ljuba Perucica 4
Ljuba Perućica prvi put sa sinom u šetnji

Ljuba Perućica nedavno se ostvario u ulozi oca, a njegova supruga danas je podelila poseban trenutak za njihovu porodicu.

Naime, Ljuba i Katarina danas su prvi put izveli sina u šetnju čime su se pohvalili na društvenim mrežama.

ljuba perucica postao tata 1

Ljuba Perućica prvi put sa sinom u šetnji

U opuštenom izdanju i sa osmehom na licu, Perućice su se uputile u uživanje po sunčanom danu, dok su se pratioci raznežili.

Naša prva šetnja- napisala je Kaća.

Screenshot 20231218 142746
Ljuba Perućica prvi put sa sinom u šetnji

Podsećamo, Ljuba je bio jedan od roditelja koji su želeli da prisustvuju porođaju i ponosan je na tu činjenicu što je bio uz suprugu Katarinu.

-Svim muškarcima bih poželeo to iskustvo, naravno ako imate stomak da ne biste pali u nesvest. Ja nisam pao u nesvest. Mi smo prvo probali prirodno, ali jednostavno nije išlo tim tempom kojim ide, i onda smo išli na carski, ali epidural nije najbolje delovao. I onda su me izveli dok su nju uspavljivali. Taj momenat mi je najteže pao – ispričao je Ljuba.

Pevač je uspeo da bude prisutan tokom celog porođaja, pa čak i da taj najsrećniji trenutak ovekoveči svojom kamerom.

-Uspeo sam da snimim taj momenat kad je došao na svet. Posle 5 minuta, zapravo čim su ga sredili tražio sam da ga uzmem u ruke. Onda sam plakao još jedno dva sata. Rekli su mi da ne plačem, ali ne može to tako. To je želja koja stoji godinama i sada sve vreme provodim sa njim – rekao je Ljuba.

BONUS VIDEO- Ljuba Perućica na proslavi rođenja sina:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić