Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina drugi put u noćnom provodu, otkrili ko im čuva sina: „Probali su za Novu godinu, ide im dobro“ (VIDEO)

Pevač Ljuba Perućica bio je jedan od gostiju na 60. rođendanu Žike Jakšića. Ljuba je na proslavu koja je održana u jednom prestoničnom hotelu došao u društvu supruge Katarine Kolozeus, a pošto su krajem prošle godine postali roditelji, sada su otkrili i da li su prvi put u noćnom provodu.

-Ovo nam nije prvi izlazak. Prvi put smo izašli zajedno za Novu godinu – objasnili su Ljuba i Katarina i dodali da su njihovi roditelji zaduženi za brigu oko sina Alekseja koji će za koji dan napuniti tri meseca.

Ljuba Perućica Katarina Kolozeus
Ljuba Perućica Katarina Kolozeus provod do zore

Ljuba je naglasio da su baka i deka imali vatreno krštenje upravo u najluđoj noći kada je pevač nastupao za doček u jednom lokalu, a njegova supruga je bila u publici, tako da su ponosni što im radi „baka i deka servis“.

-Bebu čuvaju baka i deka. Probali su oni već sve za Novu godinu tako da, ide im to dobro – rekao je Ljuba, a Katarina koja je po komentarima prisutnih brzo vratila savršenu liniju ponosno je sa suprugom pozirala pred okupljenim reporterima.

Ljuba Perućica izlazak

Podsetimo, Perućica je nedavno za Grand otkrio da ima još jednu neostvarenu želju, a to je da njegov sin Aleksej dobije sestru.

-Mogu da kažem da imam još jednu želju, a to je da moj sinčić dobije sestru. Sad sam uhvatio zalet- rekao je Ljuba kroz smeh.

Ljuba Perućica u provodu
Ljuba Perućica ponosan

BONUS VIDEO: Žika Jakšić okupio poznate na proslavi 60. rođendana

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/A.Dačić,
Autor: A.Dačić