Ljuba Perućica bez dlake na jeziku otkrio ko je najbolja riba na estradi: „Sve je lepša i lepša, iz dana u dan“ (VIDEO)

12b9da480d436901bffb525ff7865e1f93200383

Pevač Ljuba Perućica prepoznatljiv je po tome što govori ono šta misli i nikada se ne koristi lažima da bi se nekom dodvoravao, a ovoga puta je otkrio svoje stavove u vezi sa korišćenjem estetske hirurgije i ugradnjom silikonskih implatanata u kojima estradna scena nimalo ne oskudeva. Ljuba je u razgovoru za Grand priznao šta mu se dopada a šta ne, kada je reč o „stavljanju silikona“.

-Sve što izgleda pristojno, a nekome će možda da podigne samopouzdanje ili izleči neki kompleks za mene je sasvim u redu. Pristojno je sve ono što nije preterano. Dakle nešto što bi možda majka priroda dala da je dala, da kažem u nekoj normalnoj veličini. Ali sve što je preterano i što upada u oči meni se ne sviđa. Nepristojno mi izgleda i nije lepo za oko – ispričao je Ljuba za Grand analizirajući ovaj takoreći svakodnevni trend korekcije određenih delova tela kada je reč o populaciji lepšeg pola.

ljuba perucica

Pevač je istakao da je njegova lepša polovina Katarina Kolozeus pravi primer za umerenu silikonsku korekciju.

-Ni ona nije prirodna. Ona je baš jedan pravi primer kako to treba normalno da izgleda da niko ne bi ni znao da je nešto radila – iskren je LJuba.

pevač je otrkio i koje su po njegovom mišljenju najbolje ribe na današnjoj estraednoj sceni.

-Kaća Grujić. Ona je top riba, inače moja dobra drugarica. Ona mi prva pada na pamet. Jelena Karleuša je dobra riba, kao i Aleksandra Bursać. Aleks je sve lepša i lepša iz dana u dan – podelio je Ljuba za Grand svoje mišljenje najlepših pevačica.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja/Instagram ljubaperucica,
Autor: A.Dačić