Login/Registracija

LEXINGTON BEND: Promenili zanimanje! (VIDEO)

Za potrebe novog spota, članovi Lexingtona našli su se u potpuno novim ulogama i pokazali da im zanimanja konobara ili slikara uopšte nisu strana.

Ekranizacija nove pesme „Ljetnje kiše“, momke iz Lexingtona odvela je u Istru, tačnije u hrvatski gradić Grožnjan, poznat kao stecište umetnika i slikara. Stare kamene ulice ovog mesta i fantastični pejzaži, upotpunili su romantičnu atmosferu pesma, a članovi benda po prvi put su dobili i glumačke zadatke.

Lexington- Ljetne kise 05

Jedan od najpopularnijih bendova na našim prostorima odlučio se da snimanje novog spota u potpunosti poveri produkcijskoj kući „E- digital“.

– Na snimanju spota proveli smo se fenomenalno jer smo sarađivali sa fantastičnom ekipom. Produkcija „E- digital“ učinila je da snimanje protekne savršeno, a mi smo veoma zadovoljni njihovom idejama. Jedva čekamo da čujemo reakcije publike na novu pesmu i spot, a ujedno najavljujemo da će naš novi album biti objavljen početkom novembra – poručuju članovi Lexingtona.

Lexington- Ljetne kise 06

U samom centru radnje spota je romantični par, koji tumače fitnes trener Marko Radosavljević i TV voditeljka Katarina Nikolić.

collage

Interesantno je da je tekst ove pesme napisao Relja Popović, član nekadašnje grupe „Elitni odredi“. Zajedno sa njim muziku i tekst potpisuje Đorđe Đorđević, dok je za aranžman bio zadužen Alek Aleksov.

Uživajte uz ‘Ljetnje kiše’!

Tekst: N. Mitrović / Foto: Privatna arhiva