Lepa Lukić u prvom braku preživela pakao: „Hteo je da ubije i mene i sebe“

LEPA LUKJIC ZGS SNIMANJE 17052023 FOTO MUNJA ok

Ljubavni život kraljice narodne muzike Lepe Lukić oduvek je inetesovao kako njenu publiku, tako i medije. Ona je uvek otvoreno govorila o svojim emotivnim izborima, a nedavno se prisetila i prvog braka koji se nije slavno završio.

Ona nije krila da se za Tomu udala u ranoj mladosti, a samo nekoliko godina kasnije nastali su probolemi koje nisu mogli da prevaziđu.

4d7ad9eb3da9292ea6e5b6e4a21811ba2f66daff

– Udala sam se veoma mlada za njega. Bila je to mladost-ludost. Sve vreme našeg braka bio je mnogo ljubomoran. Tu posesivnost nikako nije mogao da obuzda, a ja nipošto nisam htela da zbog njega ostavim ono što sam najviše volela – pevanje – rekla je nedavno Lepa.

ea91e70a7fbd5362ffed289ca508e5d539983e0f

Ljubomora je bila glavni razlog što se ovaj brak završio, a pevačica se prisetila jedne i nemile scene koja će joj ostati urezana u pamćenje do kraja života.

– Spremila sam se za izlazak i pozvala taksi. Taman da uđem u automobil, on se pojavio, uhvatio me za vrat i pitao: „Gde si pošla?“ Odgovorila sam mu: „Sad nigde.“ Platio je taksi i rekao vozaču da je sve u redu, da je došao po mene. Sve vreme je bio uporan da sazna gde sam se uputila, a ja sam mu odgovarala „kod prijateljice Dragice“. „U jedan noću ideš kod Dragice?“, upitao me. „Da, idem da prespavam kod nje“, rekla sam mu. Izmislila sam Dragicu, nisam htela da mu priznam gde idem – priča Lepa i dodaje da tu nije bio kraj agoniji:

– Počeo je da me vuče za rukav. Rekla sam mu da prestane ili ću pozvati policiju. U tom trenutku je pukao i rekao: „Noćas ćemo da završimo oboje“! Rekla sam mu da završi, jer nisam mogla da podnesem da me sedam godina prati. Uvukao me je u kola. U toku vožnje sam pokušala da otvorim vrata i iskočim, ali je on jednom rukom držao volan, a drugom ručicu od mojih vrata da ne bih izašla. Rekao mi je da idemo u šumu na Košutnjak da završimo oboje! Hteo je da ubije i mene i sebe.

Toma je na kraju pristao da se razvede od pevačice, a uprkos problemima koje je imala sa njim ona ne krije da ga je uvek poštovala.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković