Login/Registracija

Jovan Perišič sadašnju suprugu zaprosio na nesvakidašnji način: „Bili smo mladi, zaljubljeni“

Pevač Jovan Perišić retko priča o svom privatnom životu, a ono što svi znaju jeste da ima suprugu sa kojom ima troje odrasle dece. Međutim, za Grand je napravio izuzetak i progovorio o porodici i problemima sa kojim se poslednjih godina susreće zbog supruge.

On je otkrio zbog čega javno ne eskponira svoju lepu suprugu i veoma uspešnu decu.

-Ja nisam u tom fazonu. Kao i kod većine normalnih ljudi, porodica mi je broj jedan, na prvom mestu. Moja supruga i moje troje dece su mi najvažniji i ništa ne može da mi zameni porodičnu sreću– rekao je Perišić za Grand.

Prvog susreta sa suprugom seća se kao da je bio juče, a ne krije da ju je zaprosio na nesvakidašnji način i to u kafiću. I kako kaže, ni u jednom trenutku se nije pokajao.

Relativno mlad sam se oženio i nikad se nisam pokajao. Još dok smo se supruga i ja zabavljali, samo par meseci je prošlo i ja sam odmah rekao „daj da se uzmemo, da ne idemo više po kafićima i restoranima“. Živeo sam sam u Novom Sadu i bili smo mladi, zaljubljeni. Ona je tad imala 19 godina, kao i ja, inače sam ja stariji od nje 19 dana – prisetio se pevač i dodao da mu se supruga dobro drži za razliku od njega. Kaže da je kafana najveći krivac što se promenio.

– Žena mi je top, a i odlična je kuvarica. A ja, kako je korona virus naišao, ugojio sam se kao kad se ljudi tek ožene, pa se opuste i više ne vode računa – požalio se pevač.

Iako u njihovom braku decenijama sve skladno funkcioniše, ne krije da zbog jedne stvari ima problem sa suprugom.

– Kada smo na nekoj proslavi, ona više nije kao inače da me tera da idemo kući, već neće kući i gura mikrofon meni (smeh). Ona voli Bešlića i Šabana pored mojih pesama. Ja znam šta ona voli i pevam joj, ali to su sve teške pesme i ja je uvek pitam što mi to traži na fajrontu – s osmehom je istakao i otkrio da je njegova draga i tvorac njegovih hitova. A koja im je omiljena pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja/Prinscreen,
Autor: I. Ankić