Login/Registracija

“Kopala sam po SMEĆU DA BIH JELA“ Bekvalčeva otvoreno o PROBLEMU sa porocima

Do pre nekoliko dana pevačica Nataša Bekvalac bila je strastveni pušač, a onda je odlučila da je vreme da batali poroke i okrene se zdravom životu.

Međutim, ostavljanje cigareta, alkohola ili bilo čega drugog nije nimalo laka stvar jer se radi o oblicima zavisnosti koji utiču najviše na našu psihu, a pevačica je odlučila da sa svima podeli svoje iskustvo bez dlake na jeziku.

– Ljudi, 5.dan bez cigarete, strašno kako se osećam. Jako sam nervozna, agresivna, osetljiva.


– Ja sam nepušač! Nikada više neću zapaliti cigaretu ali jako mi je teško. Jako patim i ovo je za mene preemotivno- bila je još jedna Natina objava.

– I toliko žderem da ću poludeti! Sinoć sam iz kante za đubre negde oko 03h vadila ostatke Haninih palačinki. Preko tih ostataka je bilo još smeća da se razumemo- bila je iskrena pevačica u svom izlaganju o tome koliko je teško izvući se iz kandži poroka.


Natašini pratioci nisu ostali imuni na ove objave te su joj pojedini masovno slali poruke podrške, razumevanja i saosećanja, dok su drugi mislili da je u pitanju neslana šala.

– Je l’ ti mami hakovan profil na Instagramu?– pitao je neko njenu ćerku Hanu na šta je ona odgovorila– Nije! Svarno je ostavila cigare pa joj je teško.

POGLEDAJTE I:

Hoće da živi na tudji račun? Nataša Bekvalac PRIZNALA DA JE LENČUGA (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac