Login/Registracija

KONSTRAKTA OBIŠLA UŠĆE i najavila SPEKTAKL na Beer Festu (VIDEO)

Uoči početka devetnaestog Beer Festa, koji će od četvrtka do nedelje biti održan na Ušću u Beogradu, jedna od najvećih zvezda festivala Konstrakta, koja će nastupiti na glavnoj bini u nedelju, 21. avgusta, obišla je izgradnju festivala i pozvala svoje obožavaoce na beogradski festival piva.

-Velika je bina, mogli bismo da uključimo i plesačice. Bočno ovo su sve ekrani? Ovo je impozantno, nikad veće- izjavila je razgledajući binu, te otkrila da će za nastup na koji dolazi sa svojim bendom „Zmelja gruva“ biti pripremljeni neizostavni rekviziti.

– Samo još nisam navežbala kako da bacim peškire u publiku, ja zamahnem, on padne tu- našalila se ovogodišnja predstavnica naše zemlje na Evroviziji.

Podsetimo, festival počinje sutra dana, a pripreme su u punom jeku. Organizatori su najavili novi koncept, sa dve festivalske zone, dok će kapije Belgrade Beer Festa biće otvorene od četvrtka, 18. do nedelje, 21. avgusta.

Na veliko zadovoljstvo brojnih posetilaca tokom četiri fantastična dana koja slede, festival će ugostiti brojne domaće, regionalne i svetske muzičke zvezde, a pored Konstrakte dolaze i Tommy Emanuel, Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Senidah, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodopop, Love Hunters, E-play, Blaža i Kljunovi, DLM, Queen Real Tribute, Bijelo dugme tribute, Atomsko Sklonište i mnogi drugi.


Kako je izgledao Konstraktin obilazak pogledajte u videu ispod:

……

Foto: Milan. Savić,
Autor: Grand.Online