Login/Registracija

KONCERT, pa SVADBA: „Dobra je prilika“, tvrdi frontmen LEGENDI (VIDEO)

Više od tri decenije grupa „Legende“ oduševljava publiku, a tradiciju su nastavili i večeras u Kombank dvorani gde će održati fantastičan koncert. Uoči samog nastupa ekipa portala Grand Online imala je priliku da razgovara sa osnivačem grupe Zoranom Dašićem Dašom, koji nije krio veliko uzbuđenje. 

– Nema treme, ima odgovornosti u smislu kako će to publika da prihvati, nadamo se jednom lepom i fino druženju. Ovo je obeležavanje trideset i pet godina naše karijere, jer smo tačno pre toliko godina u ovoj istoj prostoriji nastupali pod imenom „Legende“. Neki su se pitali kako to jubilej sada, zar se ne pravi na deset godina, ali kada preguraš kao mi tolike godine onda je jubilej na svakih pet- našalio se Daša.

Pružanje neverovatnih emocija je ono po čemu su poznati od samog početka njihove karijere, a Daša to najavljuje i za večeras.

– Ko nas voli će lepo da se provede, ko nas ne voli verovatno nije ni doša večeras. Biće tamburaši, prava banda iz Novog Sada, harmonikaš Zoki Milošević, biće Milica Njegomir, imaćemo taj emotivan trenutak gde ćemo malo da se podsetimo i Merime jer mislimo da treba poštovati ta stara imena. Čini mi se da smo izgubili tu naviku i to poštovanje, ima onih koji su nekada bili izuzetno veliki u našim mladim danima- otkrio je Zoran.

Malo šale nije bilo na odmet, pa je Daša pred sam izlazak na binu otkrio da mu je trenutno najveća želja, osim uspešnih nastupa, da oženi sina Marka koji inače svira sa njim.

–  Marko je klavijaturista i slobodnjak je. Ne biram ja snajku, ali ja bih zaista voleo da ga oženim i moram da kažem da je moj sin dobra prilika za svaku devojku- rekao je za Grand Online.

Ceo intervju sa Dašom pogledajte u videu ispod.

……

Foto: D. Bukovčić,
Autor: J. Jović/D.Bukovčić