Komšija Vesne Zmijanac otkrio sve njene tajne: „Privatno je druga žena“

Komšija Vesne Zmijanac otkrio sve njene tajne

Pevač Mirko Lazić nedavno je za Grand govorio o Vesni Zmijanac, a tom prilikom je otkro da su njih dvoje zapravo komšije.

Naime, Mirko je rođen i živi u Aranđelovcu, dok je Vesna pre nekoliko godina tu sagradila vikendicu, a sada najčešće na Bukulji provodi slobodno vreme.

Komšija Vesne Zmijanac otkrio sve njene tajne

Komšija Vesne Zmijanac otkrio sve njene tajne

Pevač je otkrio da je Vesna opuštena kada vreme provodi na vikednici, pa bez šminke šeta gradom i razgovara sa komšijama.

-Vesna ima kuću na Bukulji, baš kod jezera je njena vikendica. Iskreno, ne družimo se privatno, nekoliko puta smo se sreli onako u gradu. Ona tako dođe tu i odmara za sebe, meditira. Kada dođe u Aranđelovac, ona je u totalno opuštenom izdanju, ide sama u nabavku, kuva, skroz druga Vesna – rekao je on i dodao:

-Ona je sjajan čovek, veliki drugar, voli da se druži. Ima dosta iskustva i uvek rado želi da posavetuje druge ljude, o njenom pevanju ne želim da pričam, to je već svima jasno.

Komšija Vesne Zmijanac otkrio sve njene tajne

Komšije o Vesni Zmijanac

Podsetimo, Vesna je pre nekoliko meseci imala operaciju srca, a opravak je nastavila upravo na Bukulji gde uživa u prirodi i svežem vazduhu koji joj je neophodan.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Vesna Zmijanac na koncertu Aleksandre Prijović u Nišu

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A. Milinković