Vesna Zmijanac otkrila da li je Zorica Brunclik kriva za njen razvod: „Znala sam da mogu više“

vesna i zorica

Nakon višemesečne pauze zbog zdravstvenih problema, pevačica Vesna Zmijanac se vratila na scenu, a kako kaže, već radi punom parom.

-Operacija je bila ozbiljna, ali to ne znači da ja menjam navike. Naprotiv, ja sam nemirna i dalje i junačim se i ne umem drugačije. Sad sam dobro, odnosno odlično. Bila je pauza jedno izvesno vreme što je meni teško palo jer ne mogu da mirujem. Taman tu negde kad je pauza došla preko glave ja sam otišla da pevam i zaključila da još bolje pevam tako da sam odlično- rekla je Vesna za „Unu“ i otkrila kako se sada oseća:

-Malo sam usporenija, recimo ako kipi kafa ja ne mogu baš da potrčim i u nekim tako stvarima sam sporija nego što sam bila pre pet godina.

Vesna Zmijanac
Instagram/vesna_zmijanac_official

Kako je i sama nekoliko puta priznala, svaka teška situacija u životu je dodatno ojačala, a tako je bilo i kada je u pitanju ljubav.

-Kažu mi ‘Vas obožavaju mlađi muškarci’. Pa naravno da me obožavaju mlađi kad je moja generacija umrla. Sada možete samo da me vidite sa nekom duhovnom osobom i da se desi neka duhovna ljubav. Ova ovako ne znam, mislim da nije više izvodljivo- rekla je pevačica, a potom se osvrnula na razvod sa Kemišem, koji ju je prvi odveo predd oltar, ali i o odnosu sa Zoricom Brunclik.

-Nije Zorica krivac za moj razvod, nije niko kriv u stvari. Jednostavno se to ohladilo sve, nije bilo dece, on je mnogo radio u studiju, a ja sam znala da mogu mnogo više nego što sam tada bila i davala od sebe, tako da se tu negde razmimoišlo to sve- objasnila je Vesna.

vesna zmijanac

Na glasine da je svojevremeno sabotirala Zoricu i podmetala joj nogu na svakom koraku, Vesna je konačno stavila tačku.

-Nije bio nijedan razlog. Ja sam tada već bila mnogo velika zvezda i nisam imala potrebu nikome da zatvaram vrata. U principu ja nisam takav čovek da se bavim time, to mi je gubljenje vremena baviti se podmetanjima- poručila je za „Unu“.

BONUS VIDEO: Zorica Brunclik i Šaban Šaulić igraju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović