Login/Registracija

KOLIKO JE NJIHOVA LJUBAV VELIKA: Zbog mnogo posla, Zorica Brunclik je sve prepustila Kemišu, pa čak i odlazak na pijacu

Zorica Brunclik progovorila je o muško-ženskim odnosima, a tom prilikom dotakla se i supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a sada se pevačica našalila kako od njega mora da dobije odobrenje da dođe u emisiju.

– Miroljub je prvo dao odobrenje da dođem, pa onda je dobio temu emisije. Zamolio me je da ne napravim od njega nekoga koga ne treba, da ne laže, da ne vara, zamolio me je da od njega napravim nekog šmekera – nasmejala se Zorica u emisiji „Magazin In“, a potom se priključila i Zorana Pavić.

Miroljube, veliki pozdrav! Ti si jedan srećan čovek! Vaš brak je stvarno nešto retko i prelepo! Imam druga koji imitira Zoricu:“ Miroljube, mi i u Maksi idemo zajedno“ – rekla je ona.

– Ali ja ne idem u Maksi – zbunila se Zorica.

– Neka bude neka firmirana radnja – dodao je Dušan Kaličanin.

– Tamo idem sama! Pokupujem sve šta treba i onda samo kažem: “Doći će dečko i platiti“ – rekla je Zorica i dodala:

 Nedavno su me zvali da učestvujem u jednom programu gde treba da se kuva, ali pre toga i ide na pijacu. Znate li, ja nikada nisam bila na pijaci. Nisam ja neka dama, niti glumim, ali ja sam mnogo radila, rađala, nisam imala kad. Miroljub je to shvatio, da ja ne idem tamo i bio je prinuđen da mi otkaže gostovanje u emisiji – otkrila je Zorica.

Inače, kako je jednom prilikom Zorica ispričala, Miroljub je uvek bio okružen lepim devojkama, a nju je gledao kao „tetku kojoj je uvek ljubio ruke jer je bila u srednjim tridesetim, gospođa sa troje dece“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B. Stuparušić