Koje su to NAJ(NE)ŠKOLOVANIJE ličnosti na estradi? (VIDEO)

Obrazovanje estradnih ličnosti uvek je aktuelna tema. Neki od njih hvale se fakultetskim diplomama,drugi mudro ćute o svom obrazovanju,a treći se brane kako za uspeh na estradi taj papir apsolutno nije potreban, što često ume i da bude i tema podsmeha na društvenim mrežama. 

O tome ko ima završenu školu,a ko ne govorilo se u emisiji „Grand News“, a mi smo za vas izdvojili one najzanimljivije.

Svakako neki od muzički najobrazovaniji su Željko Joksimović, Lena Kovačević, Aleksandra Radović i Bilja Krstić koji su završili Muzičku akademiju.

aeafbbe0320007b94212bef9a28a519b39dd118c

Malo je poznato da pevačica Neda Ukraden poseduje čak  dve diplome- Pravnog i Filološkog fakulteta. U korak je prati i koleginica Zorica Brunclik koja je završila Pravni fakultet u Nišu 

A da je Pravni fakultet uvek bio u trendu pokazuje i činjenica da njegovu diplomu poseduju i Suzana Mančić kao i Nada Obrić koja je radila i kao pravnica u opštini.

Pevačica Rada Manojlović započela je studije ekonomije, međutim ponela je pevačka karijera pa do diplome ekonomiste nikad nije stigla.

Iako je završila studije Međunarodnog biznisa u Atini, Nikolija Jovanović ipak je krenula stopama svoje majke i pridružila se estradnom nebu nakon završenog fakulteta.

Da im je pevačka karijera bila prioritet dokaz su Severina, Ljuba Aličic, Zorica Marković, i Zlata Petrović koji imaju samo Osnovnu školu, a deo ovog jata je i Dara Bubamara.

4d6875b63c4d2d0f4eb7d1fea871c8b84f86b155

Čini se i da je zanimalje trgovca delovalo ambiciozno, te su ovu srednju školu završile Jelena Karleuša, Dragana Mirković, kao i Mira Škorić.

Seka Aleksić je želela da ima zanat, završila je frizersku školu što joj danas, svakako dobro dođe ako sama želi da napravi frizuru, a Ceca četiri razreda veterinarske škole, smer svinjarstvo u rodnom Žitorađu.

Ceo prilog pogledajte u videu.

PROČITAJTE I

NEKI IMAJU ČAK I DVA FAKULTETA Evo koje škole su završile naše zvezde

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić