Login/Registracija

KO TU S KIM SPAVA? Šaran otkucao koleginice

Nakon velike američke turneje koju su nedavno završili, članovi popularnog Šaran koncepta imaju samo lepe uspomene i reči hvale, kako za organizatore tako i jedni za druge.

Slađa Dragaš (ex Allegro), Tijana Milentijević, Samo Bob, Šaran i ostali članovi ekipe u Americi su proveli skoro mesec dana, i sada odlučili da progovore o međuljudskim odnosima koji su tamo vladali.

– Kada ste u tolikoj skupini ljudi 24 sata dnevno zajedno, na nastupima u kombiju u smeštaju zajedno, dođe do prezasićenja, počne da te nervira neko…E pa to se kod nas nije desilo, nijedna jedina trunka- rekao je Šaran iskreno, što su potvrdili i ostali članovi ekipe.

– Tu su dve pevačice koje se vole, spavaju jedna na drugoj. Bez obzira što je Slađa starija, ona izuzetno poštuje Tijanu, tu je uzajmno poštovanje– ispričao je muzičar u “A sad malo mi“.

Koliko god da su privatno dobri prijatelji već godinama unazad, i da se kako kažu razumeju pogledom, kada je reč o profesionalnosti na nastupima, kod Šarana i Slađe u odnosu, ne sme da bude greške.

– Ja sam njen bubnjar i biću to doživotno nadam se, i kada je svirka, ona kad kaže “Imaš pet minuta za toalet ili šta god“ to se poštuje. A van toga ja mogu da ne hajem za nešto što mi kaže– otkrio je muzičar, sa čime se i Slađa složila.

POGLEDAJTE I:

Slađa Allegro „Muža mi je donela POPLAVA“

Svi je znamo kao Slađu Allegro, a šta joj piše u ličnoj karti?

Autor: T. Bogavac