Login/Registracija

KO JOJ NE BI POZAVIDEO? Pevačica priznala: „Znala sam dobro da se udam“

Biljana Sečivanović nedavno je razgalila publiku novim singlom pod nazivom „Bože daj“, a veliki deo uspeha koji je ostvarila pripisuje svom suprugu za koga tvrdi da nepogrešivo bira pesme koje gađaju pravo u srce.

– Mislim da ću stvarno taj deo posla njemu da prepustim, a ja ću samo da pevam. Ja sam imala sreće, ja sam znala da se dobro udam (smeh). Znala sam kada sam se udavala da biram čoveka koji će da me podržava, kao i moj posao, koji će da mi bude vetar u leđa. Isto kao što će i on od mene imati bezgraničnu podršku za sve što on bude želeo da radi. Tako da ja sam negde očekivala da imam podršku, ne baš ovoliku, ali moram priznati da sam srećna žena- istakla je pevačica.

Mnoge njene koleginice ne mogu se pohvaliti partnerima koji ih podržvaju do srži, međutim kako pevačica otkriva kada je u pitanju njegov posao ona ostaje po strani.

– Recimo ja se njemu ne mešam, tu sam ako je malo nervozan da ga primirim, da nekako izbalansira, da bude miran i stabilan. Ne mešam se u muške poslove za koje nemam pojma, a neću da se mešam u nešto što ne znam. Za moj posao nije potrebno veliko znanje, pogotovo što je on i pre mene voleo muziku, izlazio i uživao. Pritom sagledava stvari sa druge strane i iz drugog ugla, shvata da to sve nije toliko sjajno kao što izgleda publici sa druge strane ekrana- objasnila je Biljana.

Iako se od samog početka njihove ljubavi držao dalje od kamera, uvek je pratio sva dešavanja i bez dlake na jeziku komentarisao kako Biljine nastupe, tako i nastupe njenih koleginica.

– Odlično zna da prepozna grešku, čak ume i mene da iskritikuje jer svi imamo momente kada smo umorni. Nekada mi kaže da sam škripala u prve dve pesme, ali me i pohvali kada se raspevam. Sve čuje on i oseti. Kada treba da me iskritikuje zna to odčno da uradi- priznala je.

POGLEDAJTE I

„MENE TREBA NEŠTO OZBILJNO DA ZGAZI DA BIH PALA“, Biljana Sečivanović otvoreno o SUĐENJU I BORBI ZA IMOVINU

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović