Login/Registracija

Keba ISPUNIO ŽELJU mladoj Marini: „Molila sam tatu da ga zove“ (VIDEO)

Pevač Dragan Kojić Keba danas je u jednom prestoničkom lokalu organizovao promociju duetske pesme „Evo ti srce na dar“ koju je snimio sa mladom Marinom Čokan.

74e79d40eaac31c42791f53086a721ebc1dba7c8

Do saradnje je došlo na nesvakidašnji način, kada je Marina nakon završene Muzičke akademije poželela saradnju baš sa Kebom koga poznaje od svoje treće godine.

– Moj tata je muzičar, brat svira klavir, znači muzika je uvek bila u našoj kući i ja sam kad sam mislila da sam zrela da nešto snimim bukvalno molila tatu da pita Kebu da snimimo duet iako je za to mene bilo neverovatno. Tata je to uradio i meni se ostvario san jer je Keba to prihvatio- otkrila je Marina.

Pesma „Evo ti srce na dar“ autorsko je delo Tri musketara – .PersonALI-a, Miloša Marića, Dragana Kojića Kebe i četvrtog Musketara za tekst – Aleksandra Ilića Dilana, koji su je napisali sasvim slučajno pre skoro godinu dana. Numera je nakon par meseci završila u Kebinim rukama, ali prvi izbor za pevačicu nije bila Marina.

– Nije kome je rečeno nego kome je suđeno. Ja sad ne bih o tome, naravno kada se napravi pesma u glavi imaš više likova, kao što sam svojevremeno snimao duete sa Cecom, Bekutom, Jelenom Broćić i tako dalje. Ali do ove saradnje je došlo spontano, baš ovako kao što je Marina i rekla i gledajući neke njene snimke na mrežama, kao prvo Marina je dete iz muzičke porodice i meni se to baš dopalo i ja sam rekao može, dolazim- ispričao je Kojić.

750842631dd8c672ccdf325207d7127c634aca89

Svoju veličinu je pored mnogo drugih dela pokazao time što je kao stariji kolega pristao da snimi pesmu sa nekim ko je potpuno nepoznat na muzičkom nebu.

– Najviše mi se svidela rečenica koju sam čuo, a to je da je Dragan Kojić Keba jedan od tih koji podržava mlade na pravi način- rekao je pevač.

A kako je bilo kada je on počinjao i da li su njemu starije kolege priskakale u pomoć?

– Bilo je manje krokodila, a veća bara pa ne možeš da uđeš. Sada ima mnogo krokodila, a kao mala je bara, pa nije mala bara. Estradno nebo je veliko, slušajte ljudi šta vam kažem jer ako tvoja zvezda postoji gore niko je neće uzeti, ona je samo tvoja- objasnio je Keba.

929ef41d1e585bda52542c6757734ac7ec61f531

Marina nam je otkrila i koji zlata vredan savet je dobila od Kebe.

– Kada mi je objasnio situaciju javnosti, jer ja nisam uopšte bila u tom svetu. Ja sam želju sebi ispunila, da snimim duet sa njim, a sad kako bude- rekla je Marina.

Kako nam se čini već na prvo slušanje pesma će postati veliki hit, a nema ko nije zaigrao kada je pevač sa svojom koleginicom premijerno izveo ovu numeru.

– Ja bih voleo da se ova pesma pridruži mojim najuspešnijim duetima- iskren je bio Dragan.

Ceo intervju sa Kebom i Marinom možete pogledati u videu.

Foto: L. Cvetković,
Autor: J. Jović/ T. Bogavac