Login/Registracija

Kažu da je pevač kupio DVA STANA NA MORU, on otkriva razlog i PRELEP JE

Beg od zavejanog i izuzetno hladnog Beograda, pevač Dragi Domić pronašao je u suncem okupanoj Budvi gde trenutno boravi.

Još iz rane mladosti, Dragi je imao želju da kupi nekretninu baš u Budvi, te mu se želja i ostvarila. Ali, pevač demantuje tvrdnje pojedinaca da je kupio dva stana, i priznaje da ne uživa baš toliki luksuz.

– Nisam kupio dva stana već jedan. Ćutao sam o tome, imao sam sreće i ispunio sam sebi želju. Obožavam Budvu i želeo sam da imam gde da dolazim stalno da punim baterije- rekao je Dragi pa objasnio zbog čega baš Budva.

– Najlepše stvari koje su mi se desile u životu desile su mi se ovde pa sam morao to da ovekovečim kupovinom stana- kroz smeh objašnjava pevač.

Poznato je da je obišao pola sveta i da mu putovanja na daleke destinacije pričinjavaju veliko zadovoljstvo, ali ipak postoje delovi sveta koje bi pevač rado posetio.

– Obišao sam i južnu Ameriku, Kanadu ali severnu nisam a tamo mi žive bratići. Tako da bih sledeće voleo da odem kod njih u Čikago i da naravno usput obiđem i ostatak tog kontinenta– otkriva Domić.

POGLEDAJTE I:

Pevač GLEDAO MLADU na jednoj svadbi, a kada joj je prišao usledio je ŠOK

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac