Login/Registracija

KATARINA ŽIVKOVIĆ U NOVU GODINU UŠLA SA JEDNOM ŽELJOM: Pevačica šokirala izjavom (VIDEO)

Pevačica Katarina Živković sumirala je utiske iz 2022. godine, a potom progovorila i o brojnim temama iz svog života.

Naime, Živkovićeva je na samom početku razgovara otkrila kakva su joj očekivanja od naredne godine.

– Uzbuđena sam zaista, ali najviše iz razloga jer je stvarno velika odgovornost raditi i nastupati u Beogradu. Stvarno se osećam prelepo i moja očekivanja od Nove godine su ogromna – ističe Kaća.

Na pitanje koje je bilo neizbežno, da li je pevačica obukla nešto protiv uroka, kao što je to običaj sa crvenim donjim vešom.

– Konkretno htela sam, međutim, haljina mi nije dozvolila jer je bež i mislim da bi se videlo, ali imam crvene nokte! E sad, da li imam nešto ispod ove haljine, prosudite sami – rekla je pevačica, pa istakla i koliko se pomučila oko stajlinga:

– U principu, potrudila sam se, želela sam da izgledam specijalno za Novu godinu. Nekulturno je pričati o parama i o cenama, srećna sam što nijedna pevačica to nije otkrila, ako nešto i košta jedan dolar, ne znači da je to loše – dodala je Živkovićeva.

A koja je Katarinina najintimnija želja za Novu godinu…

 Imam je, ali neću je podeliti sa vama. Kažu da ako ćutite o velikim stvarima, to znači da će da vam se ispune. Ako pričam o tome bojim se da se neće otvariti – ističe pevačica.

Na pitanje o novom dečku, Kaća je imala je misteriozan odgovor.

– Pred vašim kamerama, ovako, a i inače, veoma sam stidljiva što se tiče priče o mom privatnom životu. Opet ništa – kroz šalu dodala je Katarina za Republiku.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić