Katarina Živković razočarana u kolege: „Ja popijem zabranu, a dobijem privatnu poruku podrške“

KATARINA ZIVKOVIC GP SNIMANJE 05022024 FOTO MUNJA 31

Pevačica Katarina Živković nedavno je za Grand govorila otvoreno o kolegama i priznala da je razočarana u neke pripadnike javne scene.

Kaća ne krije da je mnogo puta do sada stala u odbranu profesije, ali nije dobila javnu podršku kolega, jer se kako kaže plaše da javno kažu ono što misle.

KATARINA ZIVKOVIC ZGS SNIMANJE 11012023 FOTO MUNJA 32 ok 1

-Ja mislim da je to normlano, mnogo puta sam se razočarala jer smatram da sam ispala avangarda u milion situacija gde sam odbranila svoju branšu. Smatrala sam da se borim za pravdu, da branim slabije i onda dobijem podršku u vidu SMS poruke od strane kolega ili nekih javnih ličnosti – rekla je ona za Grand.

KATARINA ZIVKOVIC GP SNIMANJE 13112023 FOTO MUNJA 41

Iako nije dobila javnu podršku, pevačica ističe da razume kolege, jer ne žele sebi da prave problem time što će nešto javno kritikovati.

-Tada sam očekivala u najmanju ruku neki komentrar, na primer javno na svom profilu gde će se videti. Onda mi kažu „Ne mogu da komentarišem jer ću dobiti zabranu ne znam na nekoj televiziji“. Kažu mi ne mogu da te podržim, ali da niko ne zna, meni to ne znači ništa. Ja popijem zabranu i čitam komentare o sebi, ali ja kolege razumem, ne žele da se upuštaju u neke stvari zato što se bore – istakla je Kaća.

BONUS VIDEO – Kaća Živković intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković