Katarina Grujić emotivno o odlasku voljene osobe: „Iznenadila nas je njena smrt“

37afaf326b63ec85947ee2d1754ad86cb5bcbef3

Pevačica Katarina Grujić gostujući u jednoj emisiji prisetila se najvećeg gubitka koji je doživela. U emotivnoj ispovesti ispričala je koliko je bila vezana za voljenu osobu koje više nema.

Reč je od njenoj baki sa kojojm je provela celo svoje detinjstvo, a njen odlazak je teško podnela cela njena porodica.

-Baka je umrla pre godinu dana. To je bilo jako teško jer sam ja celo svoje detinjstvo pre nego što sam krenula u školu provodila sa bakom i dekom iz Trstenika – rekla je Kaća kroz suze.

Pevačica je otkrila da je ništa u životu nije pogodilo toliko i da je nakon njenog odlaska postala još svesnija koliko je bila vezana za nju.

-Iznenadila nas je njena smrt, jednostavno osobe više nema. Ne pamtim da me je nešto za mojih trideset godina pogodilo više od toga. Bila sam jako vezana za nju – ispičala je pevačica u emisiji „Na terapiji“.

Podsetimo, Katarina je nedavno otkrila i zbog čega se ne pojavljuje često sa suprugom Markom u javnosti.

On to nije nikada javno ni krio. Marko nije iz ovog sveta i nije da mu sveta. Mada ispoštovao je svaki put. Kada sam se ja porodila on je stajao ispred 10 novinara i davao izjavu. Nije hteo, ali je ispoštovao zbog mene. Tako da ovo je moj deo posla, dok ovo nije njegov deo posla i ja se ne bunim – rekla je pevačica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković