Login/Registracija

Kapor šokirao stajlingom: Utegao se u nikad uže farmerke, Nikolina ga pecnula: „Zvezda je spremna“ (FOTO)

Nikolina Kovač i Saša Kapor važe za jedan od najskladnijih brakova na estradi i čist su dokaz kako se različitosti savršeno uklapaju. Mirna i nežna Nikolinina energija odlično se slaže sa Sašinim opuštenim karakterom koji je uvek spreman za šalu, a danas su podelili zanimljiv momenat iz njihovog privatnog života.

Naime, pevačica je svog dragog čekala u kolima ispred zgrade i objasnila svojim pratiocima kako se on duže sprema od nje.

Ja dok čekam Sašu, pa vi vidite kome treba više vremena da se spremi. .. Evo ga zvezda je spremna, zvezda je tu. Vidite, mislim da je vredelo čekati ovog gospodina– rekla je pevačica dok je snimala svog supruga koji je izašao top stilizovan.

Uske farmerke, kožna crna jakna i ranac sa plavim detaljima učinili su da se Saša svojim stajlingom izdvoji u masi, a njegova lepša polovina ga je zamolila da on preuzme upravljanje vozilom i upute se na planirano mesto, što je on rado prihvatio.

Saša je jednom prilikom ispričao kako su se on i njegova sadašnja supruga upoznali, a otkrio je i čime ga je osvojila lepa Nikolina.

– Mislim da se ljudi, generalno, sretnu. A i mlada je bila. Upoznali smo se tako što se ona tada takmičila, a ja sam došao u taj neki revijalni deo. Pevali smo duet moj i Ane Kokić “Ako ljubav nestane” i generalno mi smo to odradili kao da smo pevali sto puta pre toga, ali prve emocije nismo prepoznali u tom trenutku – ispričao je Saša i dodao da je dve nedelje nakon te emisije imao zajednički nastup u jednom klubu upravo sa Nikolinom i da je zapravo od toga sve krenulo. 

-Kada smo krenuli da se zabavljamo, primetili smo da je i pre toga postojala ta neka energija. Posle dve nedelje imao sam nastup sa njom i Anom Sević. Vidim ja ulazi jedna plava devojka u crnoj haljini sa placom kosom. Onda smo se baš upoznali, razmenili bar rečenica. Broj telefona sam uzeo od menadžera ranije, a ona tvrdi da je to sve bila fora – reako je pevač jednom prilikom.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić