Login/Registracija

KAKVE BOMBE: Koja voditeljka Granda je najbolja riba?

Grand televizija već godinama okuplja fantastične i uspešne voditeljke. Osim što su sjajne u svom poslu, mnoge od njih svakodnevno prikupljaju pregršt komplimenata na račun fizičkog izgleda.

Jednu od vaših omiljenih emisija „Grand Magazin“ krase četiri atraktivne lepotice, a taman pred novu televizijsku sezonu vas podsećamo sa kim ćete imati prilike da se družite i ove godine.

1. Maja Nenadić važi za jednu od najtraktivnijih, a na svom Instagram profilu gotovo svakodnevno izaziva veliki broj komentara. Izazovna plavuša dobro je prepoznatljiva i po svojim smelim stajlinzima koji u prvi plan ističu njenu vitku figuru, a mnogi tvrde da je rođena da bude pred kamerama.

2. Ništa manje komplimenata ne stiže ni na adresu Sanje Ćulibrk. Poznata po svom britkom jeziku, nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojom elegancijom i prirodnom lepotom. Jedna je od retkih koja se ne libi da eskperimentiše kada je reč o fizičkom izgledu, te smo imali prilike da je vidimo kako sa kratkom, tako i sa dugom kosom. Ali kako kažu lepoj ženi sve lepo stoji!

3. Ovom sjajnom timu nedavno se pridružila još jedna plavokosa lepotica, Jelena Dimitrijević, koja je za veoma kratko vreme osvojila simpatije publike. Osim što je izuzetno uspešna u svom poslu mnogi tvrde da je jedna od najboljih cica koja krasi male ekrane. Mada nije ni čudno budući da joj je teretana druga kuća, a ovog leta od njenih fotku u bikiniju mnogima su popadale vilice.

4. I poslednja koja ovaj tim čini ovako fantastičnim je Jovana Pešić. Osim zbog njene lepote, jedna je od omiljenih zbog svoje energije i prirodnosti. Njen povratak na male ekrane, prošle godine mnogima je vratio osmeh na lice.

Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović