Drastična promena: Kaja Ostojić napravila totalnu transformaciju pred četvrto venčanje, ne liči na sebe VIDEO

Pevačica Kaja Ostojić uskoro će četvrti put stati na „ludi kamen“, a sada je pokazala da je odlučila da pred venčanje promeni izgled.
Naime, iako Kaju Ostojić svi znaju sa dugačkom kosom, pevačica je odlučila da skine nadogradnju. Ona je pokazala svoju prirodnu kosu i odlučila da sada nosi čuvenu „bob frizuru“.

-Što se tiče duge kose, od sada pa nadalje ću po potrebi nositi samo klipse – napisala je Kaja na svom Instagram profilu gde se pohvalila promenom imidža.

KAJA OSTOJIC GP SNIMANJE 25042023 FOTO FILIP 238


Podsetimo, Kaja je nedavno otkrila da planira da na venčanju bude u crnom.

-Čekamo papire, odnosno legalizaciju naših razvoda. Ja sam se razvela u Belgiji, a Miloš u Crnoj Gori i zbog toga su nam potrebni dokazi o razvedenim brakovima iz tih zemalja. Kada stigne potvrda overena u sudu, onda možemo u opštinu – rekla je Kaja i otkrila kakvu svadbu zamišlja.

KAJA OSTOJIC ZGS SNIMANJE 03052023 FOTO FILIP 85 ok

-Bićemo u crnom i Miloš i ja, dekoracija će biti ista takva, kao i torta… Uostalom, takva nam je bila i veridba. Kada sam se udavala u belom, nije potrajalo, pa verujem da će, ako promenim taj trend, trajati večno – rekla je Ostojićeva za „Informer“.

Kaja je nedavno u jednoj Grandovoj emisiji progovorila o greškama iz prošlosti.

– Promenila bih par ključnih momenata ali to znači da ne bi bilo moje ćerke. Volela bih da sam malo bolje birala njenog oca, to žalim iz ove perspektive. Kada bih se odlučila da ponovo imam dete baš bih dobro razmsilila i dala više vremena odluci da izaberem oca za svoj dete– rekla je u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić