„Mislim da je blam“, Kaća Živković se kaje zbog svoje pesme: „Bila sam mlada“

katarina zivkovic 101

Pevačica Katarina Živković radi punom parom na terenu, a nedavno je objavila duet sa kolegom Emrahom Emšom koji je osvojio srca miliona slušalaca što je čini posebno srećnom.

Drago mi je što se pesma ozbiljno zavrtela. Kada smo je snimali nismo ni sumnjalu u njen uspeh jer je emotivna i zaista smo se potrudili i za spot i za pesmu i to je publika prepoznala– rekla je Katarina koja svoje pesme voli kao roditelji svoju decu i teško joj je da izdvoji omiljenu, međutim priznaje da postoji jedna zbog koje se kaje.

– Moje pesme su ozbiljne ali imam jednu pesmu za koju mislim da je blam. Ne želim da kažem koja je, inače je veliki hit u Hrvatskoj. Mislim nije blam, ali meni se jednostavno ne sviđa. Bila sam mlada, nisam znala i zato sam je snimila- otkrila je svojevremeno na Grand televiziji.

KATARINA ZIVKOVIC ZGS SNIMANJE 11012023 FOTO MUNJA 32 ok

Pevačica se osvrnula i na takmičenje “Zvezde Granda“ kojeg je bila deo sa samo 17 godina, a koje i danas rado gleda kada joj obaveze dozvole.

– Toliko su strogi i zahevni da bih umrla od treme da stanem pred njih iako imam ovoliko godina. Sa druge strane sa punim pravom su takvi zato što imamo previše pevača. Svašta se dešava i svašta moramo da gledamo– rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić