Login/Registracija

Kaća PRIZNALA šta joj se dešava već GODINAMA: „Ja sam satkana od EMOCIJA“

Snimanje kavera postaje sve popularnija stvar među pevačima, te je Katarina Živković rešila da počasti publiku popularnim pesmama  njenom izvođenju, što je naišlo na brojne pohvale.

Stvarno sam sve radila iz ljubavi, što se tiče kavera. Iskreno prvo sam želela da uradim to za svoju dušu, jer su to sve pesme koje ja volim, a naravno i publika. Pa dok čekamo novu pesmu, eto da se bar nešto dešava- priznala je Kaća.

Da je fantastičan vokal dokazala je odavno, međutim sve češči su komentari da se od Katarine  očekuje neka brza i vrcava pesma, budući da se poslednjih godina osvrnula isključivo na balade.

– Pre se opredelim da snimim baladu zato što sam ja satkana od emocija, ali bukvalno. Kada osetim tekst i muziku u kojoj se pronađem i koja me dotakne, ja ne mogu da odbijem. Zato imam problem da snimim brzu pesmu, jer ja odem u studio sa namerom da snimim brzu numeru, a kući se vratim sa baladom. Tako već godinama- otkrila je pevačica, te dodala da je izuzetno slaba na balade, iako će se potruditi da vernu publiku počasti i nekom vrcavom pesmom.

Iako se mnoge pevačice odlučuju na estetske korekcije i razne tretmane radi vitke linije, kada je u pitanju Katarina Živković, za fit formu, zaslužni su sati provedeni u teretani.

– Uglavnom svi komentarišu izgled, ali i da sam se dosta promenila i da sam sazrela. Pomislim u sebi, pobogu ljudi pa ja imam trideset i dve godine! Bilo je i vreme! Kažu da sam se oslobodila treme i da drugačije odgovaram na pitanja, da se drugačije ponašam. A što se izgleda tiče, komplimenti se podrazumevaju, jer stvarno radim na sebi, treniram mnogo i vodim računa o ishrani. Bilo bi suludo da bude drugačije- istakla je Katarina.

POGLEDAJTE I

Pevačica dala JAVNO OBEĆANJE, pa priznala: „OVO SAM ČEKALA DEVET GODINA“

Voditeljka OTKRILA Kaćinu i Nemanjinu ZAJEDNIČKU PROŠLOST Pevač priznao: „Zaboravili smo to da radimo“

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović