Jovana Pajić otkrila kako je skupila hrabrost i šta je rekla Saletu Tropiku i okončala brak: „To je jednostavno tako“

jovana pajic sale trp

Pevačica Jovana Pajić progovorila je nedavno o razvodu od svog supruga Aleksandra Cvetkovića, frontmena „Tropiko benda“ i otkrila kako je došlo do kraha njihove ljubavi. Iako su dobro funkcionisali, pa su ostali dobri prijatelji i nakon rastanka, Sale Tropiko i ona su imali drugačije pogled na budućnost.

-Prosto smo se razvili u različitim smerovima. Rekla sam: „ja sam prestala tebe da volim“. To je jednostavno tako. Mi možemo biti idealni prijatelji do kraja života, ali u smislu tog zajedničkog života i onoga što su za tebe vrednosti, što su za mene, kako ja vidim budućnost naše porodice ili moju, dece, uopšte nismo imali više iste poglede – počela je ona u emisiji „Magazin in“, prenosi Blic, i dodala:

-A nije više stvar ni u toj različitosti, već da se ugrožavamo međusobno, i ugrožavamo naše psihičko zdravlje i naše dece – rekla je Jovana.

jovana pajic marija serifovic

-Svaka ti čast na hrabrosti da ovako kažeš – rekla joj je Sanja Marinković.

3d564c4934e689f1959054ebe7a7678cd0d4b587


Podsetimo, Jovana je nedavno u jednoj emisiji na Blic televiziji priznala kako je svoj brak dugo idealizovala, sve dok nije shvatila da mora da odustane od njega i nastavi dalje.

Jovana Pajic 2

-Svi uđemo u brak sa idejom da će trajati zauvek, a u međuvremenu se desi život, pa te demantuje. Ti onda na sve načine pokušavaš da rešiš problem koji je tekući, a zapravo od drveta ne vidiš šumu. Jednostavno, radiš na tome dokle možeš, dokle god ima dvosmerne komunikacije između partnera, pa idemo ka istom cilju, a kad si sam u svemu tome, neshvaćen, kada se ne razumeš kako treba, onda je taj teret postane baš težak da se nosi samostalno kroz život. Pogotovo kada imate decu kojima ste potrebni celi, u komadu, stabilni i prisutni u njihovim životima. Onda imate odgovornost prema sebi da se izmaknete iz te toksične sredine, prvenstveno zbog njih, ako već nema pomoći. Mislim da je važno boriti se, ali je podjednako važno i odustati kada vidiš da nema pomoći. Moraš da budeš primer svojoj deci, oslonac. Posle razvoda više ne postoji taj porodični stub, on je malo ćopav, ali mora biti dovoljno jak da podnese sve ono u čemu će, u ovom slučaju jedan roditelj, biti spreman da podrži sve to – rekla je Jovana tada i dodala da je sa bivšim suprugom u dobrim odnosima.

BONUS VIDEO: Sale Tropiko progovorio o svojoj strasti: „To me opušta“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić