Login/Registracija

Još jednom izaziva!

Od Milice Pavlović zaista sve možemo da očekujemo! Navikli smo da svojim pesmama uvek provocira, ali i nastupima u koje ulaže mnogo truda. Međutim, kako je izdala novi album, lepa Leskovčanka je počela da izaziva svojim provokativnim i smelijim stajlinzima.

U spotu za duetsku pesmu sa Alenom Islamovićem, ova crnka se pojavila pa skoro u donjem vešu što se itekako dopalo pripadnicima jačeg pola. Međutim, gostujući u emisijama Zvezde Granda Specijal kod Saše Popovića, Milica je zaista pomerila granice što se odabira dizajnera tiče.

Pored toga što je skratila kosu, Milica se odlučila za malo izazovnije kreacije, koje malo više otkrivaju njene grudi. Ovi stajlinzi su izazvali brojne komentare, i spekulacije da li se pevačica podvrgla plastičnoj operaciji. Lepa crnka je kratko i jasno odgovorila da je veoma zadovoljna svojim oblinama, i da ne želi da radi bilo kakve korekcije na telu.

……

U jednoj emisiji u kojoj je gostovala, Milica se opet pojavila u izazovnoj haljini, sa jako dubokim dekolteom, te verujemo da će od danas naslovi opet početi da pršte o poprsju ove crnke!

Foto: Z. K. Munja / D. Milošević,
Autor: N. Mitrović