Login/Registracija

Jelena Rozga objavila akustik album i “dala gas” pred početak regionalne turneje u okviru koje nastupa i u Beogradu (FOTO)

Beogradski koncert u organizaciji Skymusic-a zakazan je za 07. april u Štark Areni, a popularna pevačica pre nekoliko dana objavila je svoj novi akustični album „Minut srca mog“, koji obuhvata 19 Jeleninih najvećih hitova i najdražih pesama iz 27 godina duge karijere – u sasvim novom ruhu.

Da je album izašao u pravom trenutku, govori činjenica da je publika sa ovih prostora i najveće koncertne dvorane regiona tek očekuju.

-Moja karijera jeste poprilično duga, ali se trudim da se ne obazirem mnogo na ono što sam postigla, već uvek gledam šta je to što još mogu da uradim. Otud i ovaj akustični album. Predstoje mi koncerti širom regiona, arena u Zagrebu kojom otvaram regionalnu turneju „Minut srca mog“ rasprodata je čak mesec dana unapred. Znam da i u Beogradu vlada veliko interesovanje, iako je nastup zakazan za april. Imati takvu publiku, takve fanove, to je zaista nešto posebno. I zato se uvek trudim da u svemu dam svoj maskimum. Mislim da moji obožavaoci zaslužuju to, i ovaj album je moj poklon njima – rekla je Rozga.

Govoreći o pesmama koje su se našle na novom albumu, miljenica publike širom regiona, izjavila je:

-To su sve pesme koje su pronašle mene. Mnogo je divnih pesama obeležilo moj život, a izabrati one koje će naći mesto na ovom albumu nisam ni znala, ni mogla sama, pa sam poslušala ono što mi u dvadeset i sedam godina karijere nikada nije dalo pogrešan savet, svoje srce.

Neke od numera sa novog albuma beogradska publika imaće prilike da čuje na koncertu 07. aprila u Štark Areni, za koji je Jelena najavila svetski nivo audio i video produkcije za koju je zadužen Skymusic. Ulaznice za ovaj megaspektakl mogu se kupiti putem besplatne aplikacije eFinity i preko sajta efinity.rs, kao i na blagajni Štark Arene.

Foto: John Pavlish,
Autor: Grand