Login/Registracija

Kročio u šestu deceniju života: Provedeno vreme u teretani se isplatilo, Mili ostavio žene bez daha

I vrapci na grani upoznati su sa tim da Aleksandar Milić Mili voli da letuje u Turskoj. Godžek svetski poznato, elitno naselje  kompozitoru i njegovoj porodici omiljena je destinacija iz više razloga.

Na prvom mestu klima je zahvalna čak i u ovom jesenjem periodu, a s obzirom na to da ga svega par sati leta deli od peskovite plaže i sunčanih prilika, hitmejker rado tamo odlazi kada god ugrabi malo slobodnog vremena.

Mada je muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ tek počelo, muzičar je pronašao način da u novembru skokne do omiljenog letovališta.

Mili nikada do sada nije viđen u kupaćem kostimu, što je iz nepoznatih razloga izbegavao da deli s javnošću. Izgled Milija za svaku je pohvalu, te nije bilo jasno zašto je to smatrao degutantnim, ipak nedavno se odvažio i pokazao svoje izvajano telo u teretani.

Njegov izgled ovoga puta dospeo je u prvi plan i nema ko nije poželeo da ostavi komentar ispod fotografije na kojoj pozira u crvenom šorcu za kupanje.

Nažalost, ni ovoga puta Mili nije pokazao sve, gornji deo prekrio je majicom i duksom, ipak do izražaja su došle noge koje su pripadnice lepšeg pola, tačnije njegove obožavateljke odmah pohvalile.

Dobio je Mili dosta komplimenata za građu i konstituciju, na kojoj, iako tu ima i malo genetike, naporno radi. Nije neko ko preterano uživa u hrani, naprotiv izuzetno vodi računa kako se hrani, dok iz teretane gotovo da ne izlazi, stoga je uprkos tome što je zagazio u šestu deceniju života rezultat vrlo vidljiv i fascinantan.

BONUS VIDEO Milijeva životna priča

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić