Login/Registracija

Jelena Gerbec o razvodu: „Dosadila sam i Bogu i narodu“ (VIDEO)

Pevačica Jelena Gerbec došla je u žižu mediskog interesovanja kada se po drugi put razvela od supruga Vladana.

Kako je nedavno za Grand rekla, nije im uspelo da sačuvaju brak, ali su i nakon drugog razvoda ostali u prijateljskim odnosima.

-Mislim da nisam jedina, stavrno sam dosadila više i Bogu i narodu. Razvela se, pomirila se, razvela se, ali nisam jedina. Evo na primer Kristina Bekvalac je prošla isto kao i ja, ali ne zna se to. Šta da se radi, dali smo još jednu šansu, ali nije uspelo, bitno je da su nam deca živa i zdrava – rekla je ona i otkrila u kakvom je sada odnosu sa bivšim suprugom.

-Mi smo u super odnosima kao i prvi put, već smo prošli kroz sve to. Sada je nama lakše, deca su dobro, to je najvažnije.

Jelena kaže da ljubav sada nije prioritet u njenom životu, već je fokusirana na neke druge stvari, ali sa druge strane ne isključuje mogućnost da se ponovo zaljubi.

-Kako bi Ceca rekla „Za sreću mi ne treba muškarac“. Stavrno tako mislim, i prvi put sam bila sama, ako bude, bude. Nije mi to prioritet u životu, fokusirana sam na decu, na posao i nekako ni to nije bitno. Ovako mi je sada super – kazala je ona nedavno za Grand.

BONUS VIDEO – Sofra planira venčanje:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/Ž.Krstić